วันนี้วันพ่อ พร้อมไหมบอกรักคุณพ่อเป็นภาษาอังกฤษ

เทศกาลวันพ่อแบบนี้หลายคนอาจจะมีของขวัญให้คุณพ่อ หรือวางแผนพาคุณพ่ออกไปทำกิจกรรมต่างๆไม่ว่าจะเป็น กินข้าว ดูหนัง พาพ่อเที่ยวชมสถานที่ต่างๆ หรือแม้แต่พากันไปทำบุญเป็นต้น แต่ไม่ว่าเราจะแสดงความรักกับคุณพ่อแบบไหนก็ตาม อย่าลืมบอกรักท่านและกอดท่านด้วยนะ เอาล่ะ มาเข้าเรื่องกันดีกว่า ถ้าใครอยากจะหาวิธีบอกรักคุณพ่อไม่ให้หน้าเบื่อหรือซ้ำๆแบบเดิมทุกปี วันนี้เราลองมาฝึกบอกรักคุณพ่อเป็นภาษาอังกฤษกัน

ก่อนอื่นวันพ่อ ภาษาอังกฤษใช้คำว่า Father’s Day นะและลองนำประโยคเหล่านี้ไปบอกรักคุณพ่อกันดู
– You’re the best, Dad. I love you!
– I’m so proud to be your son.
– Right from the start, you’ve been a strong and steady presence in my life. Thank you for being there every day with just the love and guidance I’ve needed.
– You’re my one and only dad, and I’ll always have a special place in my heart for you.
– You made growing up fun.
– Dad, you’re in all my favorite memories.
– Happy Father’s Day to the man who taught me how to step and throw, how to field a grounder, how to follow through and pretty much every other important thing I know about baseball and living!
– Thank you for being a great dad to us!
– Your memories will always live in the
very core of my heart.
– I may not have said it often,
but how could I let this day go by without saying
how much you mean to me.
Thank you for being the World’s Best Dad. Happy Fathers Day
– Dad, you’re still the one I think of first when I have a question about something or when I just need some support and good advice. Thank you for always being there for me.

เป็นอย่างไงกันบ้าง บางประโยค เราสามารถนำไปปรับใช้เพื่อบอกรักคุณพ่อของเราได้นะ หรือแม้แต่จะนำไปเขียนบนการ์ดอวยพรแทนก็ได้สำหรับใครที่ยังเขิลอายจะบอกรักคุณพ่อ 🙂

HAPPY FATHER’S DAY